Vi går ind for bæredygtighed og støtter op omkring lokale råvarer.
Ved spørgmål vedrørende allegener, henviser vi til personalet.
09.30 – 12.00
Vælg frit 3 varianter | 125 kr.
Tilvalg 1 stk. 40 kr.
Ristet surdejsbrød med scrambled eggs, cheddar, røget laks, tomat og grøn mayo (kan bestilles på rugbrød)
Ristet surdejsbrød med bøf af hakket oksekød, karameliserede løg og spejlæg L (kan bestilles på rugbrød)
Ristet surdejsbrød med scrambled eggs, cheddar, kylling og avocado (kan bestilles på rugbrød)
Ristet surdejsbrød med scrambled eggs, cheddar, avocado, hytteost, marineret chili og karse V (kan bestilles på rugbrød)
2 øko blødkogte æg eller spejlæg G L
Vesterhavsost med hjemmelavet marmelade og friske bær V L
Fried chicken med chili mayo
2 små vafler med serrano og aioli dip
2 små vafler med røget laks og flødeost med krydderurter
Rørt laksetatar med marineret kål og jordskokkechips
2 pølser og baked beans i tomat G L
Pandekage med AKTUELs hjemmelavede nutella crunch samt friske bær V
Mini smørcroissant med hønsesalat
Havregrød toppet med chunky æblesirup og ristede hasselnødder V
Øllebrød med flødeskum toppet med myntesukker V
Frugtbowl med granatæble, friske bær, kokosflager og karamel V VG G
Brødkurv 20 kr.
Diverse
Surdejsbrød med hakkebøf, spejlæg, baked beans og pølse L – 89 kr.
Stor potion havregrød, toppet med chunky æblesirup og ristede hasselnødder V – 59 kr.
Stor portion øllebrød med flødeskum toppet med myntesukker V – 59 kr.
Spansk morgenmad med pølser, kartofler samt spejlæg G – 89 kr.
Burgere | 150 kr.
Vælg mellem:
- Okseburger
- Kyllingburger
- Vegetarburger V (÷ bacon)
Alle burgere serveres med cheddar, bacon, bøftomat, salat, syltet løg, drueagurk og AKTUELs dressing. Hertil rustikke fritter med parmesan, timian og aioli dip. Bøffer gennemsteges. Ønskes anden stegning, spørg tjeneren.
Burger sunday | 99 kr.
Valgfri burger med pommes og aioli – hver søndag
12.00 – 21.00
Vælg frit 3 varianter | 165 kr.
Confiteret and med stegte æbler og svesker L +30,-
Medisterpølse med sennep og hjemmesyltede rødbeder
Æbleflæsk med æbler, bacon flæsk og løg L
Marineret grønkålssalat med æble, tranebær, hytteost og jordskokke chips V
Tarteletter med cremet hønsefyld, toppet med grønne asparges
Rødkålssalat med nødder og appelsin, vendt i vinaigrette V G L
Risalamande med AKTUELs kirsebærsauce V
Mørbradspidser med chimichurri af soltørret tomat og peberfrugt G L
Ravioli i flødesauce, toppet med parmesan og persille
Chili Sin Carne med creme fraiche, marineret chili og koriander, samt surdejsbrød V
Dybstegte pankorejer, 3 stk med chilimayo
Tatar (rørt) med marineret kål, grøn mayo, syltede rødløg, jordskokkechips og karse med rå æggeblomme V L
Æble/spidskål salat med pinjekerner, blåbær og persille, vendt i honning vinaigrette V G
Veggie tatar (på farvet gulerod) med marineret kål, grøn mayo, edamame bønner, jordskokkechips og karse V
Rustikke fritter med parmesan, timian og aioli dip V
Hjemmelavet pære/æble trifli V
Brødkurv 20 kr.
Burgere | 150 kr.
Vælg mellem:
- Okseburger
- Kyllingburger
- Vegetarburger V (÷ bacon)
Alle burgere serveres med cheddar, bacon, bøftomat, salat, syltet løg, drueagurk og AKTUELs dressing. Hertil rustikke fritter med parmesan, timian og aioli dip. Bøffer gennemsteges. Ønskes anden stegning, spørg tjeneren.
Burger sunday | 99 kr.
Valgfri burger med pommes og aioli – hver søndag
Børnemenu | 69 kr.
Børneburger med grønt, bogstav pommes frites og ketchup L
Kyllingenuggets med grønt, bogstav pommes frites og ketchup
Fiskefilet med grønt, bogstav pommes frites og remo, hertil citron L
Snacks
2 små vafler med serrano og aioli dip – 52 kr.
2 små vafler med røget laks og flødeost med krydderurter – 52 kr.
Rustikke fritter med parmesan, timian og aioli dip V – 52 kr.
Hjemmelavet chips og ristede mandler V VG G L – 52 kr.
Humus på soltørret tomat med chunks af surdejsbrød V VG L – 52 kr.
AKTUELs tallerken med humus, Vesterhavsost, serrano skinke, bresaola og spansk pølse – 1 pers. 69 kr. – 2 pers. 99 kr.
Kage
Hindbærsnitte V – 30 kr.
Træstamme V – 30 kr.
Kiksekage V – 30 kr.
Mandag – lørdag: 11.30 – 18.00
Søndag: 11.30 – 15.00
1 stk. 50 kr. | Vi anbefaler 3 stk.
Karrysild
Hjemmelavet karrysild, øko æg, rødløg og karse
Rilette af gris
Hjemmelavet rilette af gris, æblemayo, egne sylterier, sprød serrano og karse
Røget laks
Koldrøget rørt laks, rygeostmayo, capersfrit, radise crudite og ærteskud
Kartoffel
Nye kartofler, purløgsmayo, hjemmelavet ristede løg, rødløg og bacon crumble
Kartoffel – Veggie
Nye kartofler, purløgsmayo, hjemmelavet ristede løg, rødløg og radise crudite V
Tatar
Rørt tatar af okseinderlår, estragonmayo, syltede rødløg, jordskokke chips og capers frit L
Rejer
Håndpillede rejer, citronmayo, farvet tomater, dild frit, friskkværnet peber L
Æg
Øko æg, sprøde chips, radise crudite, grøn mayo, karse og purløg L
Fiskefilet
Frisk paneret fiskefilet, håndpillede rejer, hjemmerørt pickels remo og dild frit
Avocado
Modnet avocado, baconmayo, syltede rødløg, karse og bacon crumble L
Avocado – Veggie
Modnet avocado, rygeost, syltede løg, mild chili og karse V
Hønsesalat
Hjemmelavet hønsesalat, sprød serrano, farvet tomat og karse
Tomat
Letbagte tomater, grøn mayo, karse, syltede rødløg og hjemmelavet ristede løg V