Skip to main content

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

AKTUEL ApS
Budolfi Plads 4
9000 Aalborg
CVR nr.: 37951064
Telefon: 98 12 50 50
Email:

Køb

Efter gennemført køb afsender AKTUEL en ordrebekræftelse via mail. Før denne er modtaget er købsaftalen endnu ikke bindende. Det er vigtigt at oplyse en gyldig mailadresse ved bestilling.

Der tages forbehold for fremsendelse af ordrebekræftelse, ved ugyldig mailadresse.

Der tages forbehold for manglende eller udgåede varer.
Der tages forbehold for tryk- og stavefejl, prisfejl og prisændringer.
Der tages forbehold for forsinket leveringstid i forbindelse med travlhed.

Skulle det imod forventning opleves, at AKTUELs service og/eller produkt ikke lever op til forventningerne, hører vi meget gerne herom, så vi har mulighed for at udbedre eventuelle fejl og mangler. Henvendelser og kommentarer bedes rettet til: kontakt@aktuelaalborg.dk. Evt. henvendelse vedr. mangelfuld eller fejlbehæftet levering bedes rettet til AKTUEL, snarest muligt efter at fejlen er konstateret. Ved unødig forsinkelse, frafalder retten til ombytning eller erstatningsvare.

Gyldighed

Gavekort er gyldige i 5 år.

Betaling

Priserne fremgår det samme sted, hvor du vælger hvilke varer du ønsker og den samlede pris for ordren fremgår i indkøbskurven, inden du foretager købet.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms.

Betalingen sker samtidigt med ordrens afgivelse, idet vores køkken påbegynder arbejdet i umiddelbar forlængelse af bestillingen.

Vi accepterer følgende betalingsmidler:

Dankort
Visa Dankort
MasterCard
Mobile Pay

Afhentning og levering

Vi tilbyder ikke levering. Alle ordre skal fysisk afhentes indenfor vores åbningstider hos:

AKTUEL
Budolfi Plads 4
9000 Aalborg

Fortrydelsesret

Ved bestilling af mad og drikke, gælder der ingen fortrydelsesret, jf. forbrugeraftaleloven – fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2.

Ved køb af gavekort eller lign. gælder der 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager varen. Varen skal returneres til os i samme stand som ved modtagelsen.

Misbrug

Al form for misbrug af aktuelaalborg.dk vil blive meldt til politiet.

AKTUEL forbeholder sig retten til ikke at gennemføre en ordre, hvis der er mistanke om misbrug eller chikane.

Persondatapolitik

Alle personoplysninger, der behandles af os, er beskyttet af den danske Lov om behandling af personoplysninger (“Persondataloven”). Registrerede oplysninger på en brugerkonti bliver opbevaret i min. 5 år efter seneste køb (jf. bogføringsloven, som stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i min. 5 år).

Formålet med indsamling og registreringen af personfølsomme oplysninger er, at kunne levere den bestilte ordre og overholde Persondataforordningens krav til dokumentation for samtykke til behandling af persondata. Derudover anvender dine persondata til brug for interne markedsundersøgelser og statistik eller for at kunne tilsende dig nyhedsbreve og andre informationer om AKTUEL, såfremt du har anmodet om det. Du kan til enhver tid meddele, at du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve eller andre henvendelser fra os.

Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamling og behandling af dine personlige oplysninger. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Hvis der er behov for det, har du også krav på, at få rettet eller slette dine personlige oplysninger. Oplysningerne hverken opbevares eller transmitteres krypteret.