Skip to main content

Introduktion: 

Denne bestillingshjemmeside (“Tjenesten”) stilles til rådighed af AKTUEL Aalborg, CVR-nummer 37951064, Budolfi Plads 4 9000 Aalborg, Danmark (“AKTUEL”) og giver dig mulighed for at købe varer fra følgende take-away steder (“Budolfi Plads” og “Hasseris Bymidte” ).

Disse brugerbetingelser (“Betingelserne”) gælder for din brug af Tjenesten, herunder din registrering i samt bestilling af og betaling for varer via Tjenesten.

Indgåelse af aftale med Restauranten: En gennemført ordre via Tjenesten udgør et bindende tilbud til Restauranten om at indgå en aftale om levering af de pågældende varer, som du har bestilt. Først når Restauranten har accepteret ordren, er der indgået en bindende aftale om levering af varerne mellem dig og Restauranten.

Priser og betaling:

Priser på produkter fremgår samme sted, som du vælger hvilke varer du ønsker. Den foreløbige, samlede pris for ordren fremgår i indkøbskurven og den endelige pris inkl. eventuel leveringspris fremgår efter du har indtastet adresseoplysninger og før du går til betaling.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms.

Betalingen sker samtidigt med ordrens afgivelse, idet restaurantens køkken påbegynder arbejdet i umiddelbar forlængelse af bestillingen.

Vi accepterer følgende betalingsmidler:

  • Visa kort
  • MasterCard
  • MobilePay
  • ApplePay
  • Google Pay

Rabatkoder & gavekort:

Rabatkoder udstedt i forbindelse med kampagner gælder efter de i kampagne angivne betingelser.

Der kan ikke betales med fysisk gavekort online.

Ordrebekræftelse & afhentning:

Når du har foretaget et køb på www.aktuelaaobrg.dk.dk eller tilhørende underdomæner, modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder dit ordrenummer, som du skal fremvise når du henter din varer. Bemærk venligst, at du senest kan hente dine varer én time efter det afhentningstidspunkt, som fremgår af din ordrebekræftelse. Hvis en bestilling ikke er blevet hentet inden for dette tidsrum, vil maden blive kasseret og du vil ikke kunne få pengene igen.

Reklamationsret:

Til AKTUEL: kontakt@aktuelaalborg.dk eller telefon +45 98 12 50 50

Købelovens almindelige regler om reklamation og mangler gælder for køb foretaget på www.aktuelaalborg.dk.dk eller tilhørende underdomæner.

Oplever du en fejl og mangler ved din ordre (Både hent selv og levering), som er betalt via Tjenesten, og ønsker at gøre indsigelse, skal du tage kontakt til AKTUEL. AKTUEL har det fulde ansvar for at du modtager den komplette ordre. AKTUEL vil behandle din indsigelse hurtigst muligt, og sørge for at du bliver kompenseret for evt. fejl og/eller mangler.

Hvis du er utilfreds med kvaliteten af et produkt eller den service, AKTUEL har leveret, og du ønsker at få refunderet beløbet eller et forholdsmæssigt afslag I prisen eller en anden kompensation, bør du kontakte AKTUEL direkte.

Husk evt. dokumentation i form af kvittering og billeder.

Hvis du er forbruger, kan du også klage til Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme via dette link: www.hrt-ankenaevn.dk eller til Fødevarestyrelsen.

Fortrydelsesret:

Ved bestilling af mad og drikke, gælder det ingen fortrydelsesret, jf. forbrugeraftaleloven – fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2.

Ved køb af gavekort eller lign. gælder der 14 dages fortrydelsesret.

Lovvalg og værneting:

Nærværende e-handelsvilkår er underlagt lovgivningen i Danmark og skal fortolkes i overensstemmelse hermed.

Tvister, der måtte opstå i forbindelse med disse e-handelsvilkår, er underlagt de danske domstole og skal afgøres ved Retten i Aalborg.

< Luk
Du har ikke valgt nogen varer.
Product total: 0,00 kr.
Gå til betaling
0
0 varer i kurven - 0,00 kr.
Gå til betaling