Menu AKTUEL Hasseris Bymidte
Vi går ind for bæredygtighed og støtter op omkring lokale råvarer.
Vegetar (V)
Vegansk (VG)
Glutenfri (G)
Laktosefri (L)
Prøv menuen
Hvis menuen frister, kan du let og hurtigt booke et bord i vores café online.
Smørrebrød (Mandag – søndag: 11.30 – 17.30)
1 stk. 65 kr. | Vi anbefaler 3 stk.
Kartoffel
Kartofler, purløgsmayo, hjemmelavede ristede løg, rødløg og bacon crumble
Tatar
Rørt tatar af okseinderlår, estragonmayo, syltede rødløg, jordskokkechips og capers frit
Rejer
Håndpillede rejer, citronmayo, farvede tomater, friskkværnet peber, toppet med et mix af krydderurter +10 kr.
Fiskefilet
Sprød fiskefilet, hjemmelavet urteremoulade, citron, toppet med et mix af krydderurter +10 kr.
Æg
Æg, sprøde jordskokkechips, radise crudite, grøn mayo, karse og purløg
Avocado
Modnet avocado, baconmayo, syltede rødløg, karse og bacon crumble
Hønsesalat
Hjemmelavet hønsesalat, sprød serrano, farvede tomater og karse
Roastbeef
Roastbeef af mør kalveculotte, hjemmelavet urteremoulade, syltede perleløg, peberrod, capers frit, hjemmelavede ristede løg og karse +10 kr.
Bacon frikadelle
Bacon frikadelle, hjemmesyltet rødkål med peberrod og soya, toppet med purløg
Triple Tuesday – 3 stk. valgfri smørrebrød (Hver tirsdag 170 kr.)
*Glutenfrit rugbrød +10 kr. pr. smørrebrød
Luksus smørrebrød (Mandag – søndag: 11.30 – 17.30)
1 stk. 180 kr.
Stjerneskud
Sprød fiskefilet, AKTUEL dressing, håndpillede rejer, koldrøget laks, farvede tomater, grøn asparges på smørristet surdejsbrød
Rejemad
Håndpillede rejer, grøn mayo, farvede tomater, grøn asparges på smørristet surdejsbrød
*Glutenfrit rugbrød +10 kr. pr. smørrebrød
Sandwich og burgers (Mandag – lørdag: 11.00 – 15.00)
Sandwich
120 kr.
- Asiatisk hønsesalat med karry og krydderurter, bacon crumble, tomat, syltede rødløg og salat.
- Bacon frikadelle, med hjemmesyltet rødkål med peberrod og soya, dildsyltede agurker og baconmayo.
- Bearnaise med skiver af culottesteg, hjemmesyltede rødløg, bearnaise mayo, tomat og salat.
- Chopped cheese med adobe krydret oksekød, cheddar, AKTUEL dressing, rødløg, salat og tomat.
Burgers
Man – tors: 145 kr. / Fre – lør: 165 kr.
Alle burgere serveres med cheddar, bacon, bøftomat, salat, syltede rødløg, drueagurk og AKTUELs dressing. Hertil rustikke fritter med parmesan. Bøffer gennemsteges. Ønskes anden stegning, spørg tjeneren.
- Okseburger
- Fried chicken burger
Dip: Aioli +10 kr. / Chili mayo +10 kr. / Bearnaise mayo +10 kr. / Mayo +10 kr. / Ketchup +10 kr.
Tilkøb ekstra: Bøf +40 kr. / Bacon +15 kr. / Ost +10 kr.
Snacks
- AKTUEL tapas planke. Vesterhavsost med grøn tomatmarmelade, serranoskinke med oliven, pankorejer med chili mayo og asiatisk hønsesalat inkl 2 brød og smør. 150 kr. per person
- Rustikke fritter med parmesan og aioli dip 65 kr.
- Brød og smør 15 kr.
Diverse (Mandag – lørdag: 11.00 – 15.00)
Sliders | 60 kr.
- Slider med falafel, feldsalat og chimichurri af soltørret tomat og peberfrugt V
- Slider med koldrøget laks og grøn mayo
- Slider med mør kalv, bearnaisecreme, feldsalat og syltet løg
- Slider med teriyaki kylling, ristet sesam, agurkerelish og citrus creme
Børnemenu | 60 kr.
- Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og pommes frites
- Fried chicken, pommes frites og ketchup
Snacks
- Rustikke fritter med parmesan og aioli dip V – 65 kr.
- Brød og smør V – 15 kr.
Kage
- Træstamme V L – 30 kr.
- Æblekage V – 30 kr.
- Blåbær cheesecake bund af digistivecrumble, blåbærgel og daim knas V – 60 kr.