Menu AKTUEL Budolfi Plads
Vi går ind for bæredygtighed og støtter op omkring lokale råvarer.
Vegetar (V)
Vegansk (VG)
Glutenfri (G)
Laktosefri (L)
Prøv menuen
Hvis menuen frister, kan du let og hurtigt booke et bord i vores café online.
Morgenmad & Brunch (09.30 – 12.00)
Brunch menu
Man-tors 160 kr. | Fre-søn 185 kr.
Vælg frit 3 varianter | Tilvalg 1 stk. 60 kr. | Inkl. ét glas appelsinjuice og én valgfri kaffe.
- Ristet surdejsbrød med scrambled eggs med cheddar, røget laks, tomat og grøn mayo (kan bestilles på rugbrød)
- Ristet surdejsbrød med bøf af hakket oksekød, karameliserede løg og spejlæg L +15 kr. (kan bestilles på rugbrød)
- Ristet surdejsbrød med scrambled eggs med cheddar, kylling og avocadocreme (kan bestilles på rugbrød)
- Ristet surdejsbrød med scrambled eggs med cheddar, avocadocreme, hytteost, crispy chiliolie og karse V (kan bestilles på rugbrød)
- Amerikanske pandekager med én bøf af hakket oksekød, aioli, cheddar, avocadocreme og chimichurri af soltørret tomat og peberfrugt +20 kr.
- Fried chicken med chili mayo (kan bestilles som vegetar +15 kr. V)
- Scrambled eggs med brunchpølser G
- Vesterhavsost med hjemmelavet grøn tomatmarmelade V G
- Rørt lakserillette med urter, avocadocreme og sprøde rugchips
- Hindbær chiagrød kiwi, matcha og kokos creme, toppet med friske bær og honningristede nødder V VG G
- Hjemmelavet øllebrød med vaniljefløde V
- Mini smørcroissant med hønsesalat
- Croque-monsieur snegl med serrano, mozzarella, rosmarinsennep, akacie honning og ristede pinjekerner
- Pandekage med AKTUELs hjemmelavede nutella crunch, samt friske bær V
- Træstamme V L
Brød & smør 15 kr.
Frokost & Aften (12.00 – 21.00)
Vælg frit 3 varianter
Man-tors 180 kr. | Fre-søn 210 kr.
Tilvalg 1 stk. alle dage 70 kr.
- Bao med grisebryst marineret i Hoisin BBQ, spidskål, sesammayo og forårsløg L +15 kr. (kan bestilles som vegetar +15 kr. V)
- Miso ramen med udon nudler, æg, forårsløg, urter, chili og panko rejer L (kan bestilles som vegetar +15 kr. V)
- Ribbenslider med ribbensteg, aioli, hjemmelavet rødkål og flæskesværs knas
- Andebryst med balsamico glace på andefond med kirsebær G L
- “Brændende kærlighed” Kartoffelmos med brunet smør, balsamico syltede rødbeder, ristet guanciale, grillede skalotter og purløg
- Rørt tatar med marineret kål, grøn mayo, syltede rødløg, jordskokkechips og karse med rå æggeblomme L
- Rørt lakserillette med urter, avocadocreme og sprøde rugchips
- Veggie tatar på rødbede og æble, vendt med appelsin, hindbær og portvinsvinaigrette, med estragonmayo og chip af vesterhavsost V G
- Dybstegte pankorejer med chili mayo
- Fried chicken med chili mayo (kan bestilles som vegetar +15 kr. V)
- Slider, vælg mellem falafel, laks, kalvefilet eller teriyaki kylling
- Græskarsuppe på skaldyrsfond med fersken og n’duja, med ristede græskarkerner og basilikumstegt kejserhat G L
- Tartelet med confiteret kylling vendt med grøn asparges og kørvel, toppet med aspargeshollandaise og sprødt kyllingeskind
- Rustikke fritter med parmesan og aioli dip V
- Grillede stykker af mørt oksekød med chimichurri af soltørret tomat og peberfrugt L +15 kr.
- Ravioli med artiskok og pecorino, bagt med marinara sauce, og toppet med pecorino V
- Blomkåls wings med fetacreme, chili olie og purløg V
- Sellerifondant med kraftig miso glace, selleripuré og purløg V G
Brød og smør 15 kr.
RIB-eye steak
Man-tors 140 kr. | Fre-søn 190 kr.
Steak af kalve rib-eye med kryddersmør og fritter (salat +30 kr.)
Dip: Aioli +10 kr. / Chili mayo +10 kr. / Bearnaise mayo +10 kr. / Mayo +10 kr. / Ketchup +10 kr.
Burger & Snacks (09.30 – 21.00)
Burgers
Man-tors 145 kr. | Fre-søn 165 kr.
Vælg mellem:
- Okseburger
- Fried chicken burger
- Vegetarburger V (÷ bacon)
Alle burgere serveres med cheddar, bacon, bøftomat, salat, syltede rødløg, drueagurk og AKTUELs dressing. Hertil rustikke fritter med parmesan. Bøffer gennemsteges. Ønskes anden stegning, spørg tjeneren.
Dip: Aioli +10 kr. / Chili mayo +10 kr. / Bearnaise mayo +10 kr. / Mayo +10 kr. / Ketchup +10 kr.
Tilkøb ekstra: Bøf +40 kr. / Bacon +15 kr. / Spejlæg +15 kr. / Ost +10 kr.
Sliders | 60 kr.
Slider med falafel, feldsalat og chimichurri af soltørret tomat og peberfrugt V
Slider med koldrøget laks og grøn mayo
Slider med mør kalv, bearnaisecreme, feldsalat og syltet løg
Slider med teriyaki kylling, ristet sesam, agurkerelish og citrus creme
Børnemenu | 60 kr.
Børneburger med pommes frites og ketchup
Fried chicken med pommes frites og ketchup
Snacks
Rustikke fritter med parmesan og aioli dip V – 65 kr.
Hjemmelavede chips med salt mandler og cashews V VG G L – 65 kr.
AKTUELS tallerken med aioli, falafel, vesterhavsost, serrano skinke og brød – 1 pers. 80 kr. – 2 pers. 120 kr.
Kage
Træstamme V L – 30 kr.
Æblekage V – 30 kr.
”Piña colada” kokossorbet på drømmekagecrisp, ristede kokosflager og ananassauce V G – 55 kr.
Blåbær cheesecake bund af digistivecrumble, blåbærgel og daim knas V – 60 kr.
Ris a la mande med karameliserede mandelsplitter og lun kirsebærsauce G L – 45 kr.
3 æbleskiver inkl. glögg eller varm kakao 75 kr.
3 æbleskiver 60 kr.
Smørrebrød (Mandag – søndag: 11.30 – 17.30)
1 stk. 65 kr. | Vi anbefaler 3 stk.
Kartoffel
Kartofler, purløgsmayo, hjemmelavede ristede løg, rødløg og bacon crumble
Tatar
Rørt tatar af okseinderlår, estragonmayo, syltede rødløg, jordskokkechips og capers frit
Rejer
Håndpillede rejer, citronmayo, farvede tomater, friskkværnet peber, toppet med et mix af krydderurter +10 kr.
Fiskefilet
Sprød fiskefilet, hjemmelavet urteremoulade, citron, toppet med et mix af krydderurter +10 kr.
Æg
Æg, sprøde jordskokkechips, radise crudite, grøn mayo, karse og purløg
Avocado
Modnet avocado, baconmayo, syltede rødløg, karse og bacon crumble
Hønsesalat
Hjemmelavet hønsesalat, sprød serrano, farvede tomater og karse
Roastbeef
Roastbeef af mør kalveculotte, hjemmelavet urteremoulade, syltede perleløg, peberrod, capers frit, hjemmelavede ristede løg og karse +10 kr.
Bacon frikadelle
Bacon frikadelle, hjemmesyltet rødkål med peberrod og soya, toppet med purløg
Glutenfrit rugbrød +10 kr pr. smørrebrød
Triple Tuesday – 3 stk. valgfri smørrebrød (Hver tirsdag 170 kr.)
Luksus smørrebrød (Mandag – søndag: 11.30 – 17.30)
1 stk. 180 kr.
Stjerneskud
Sprød fiskefilet, AKTUEL dressing, håndpillede rejer, koldrøget laks, farvede tomater, grøn asparges på smørristet surdejsbrød
Rejemad
Håndpillede rejer, grøn mayo, farvede tomater, grøn asparges på smørristet surdejsbrød
*Glutenfrit rugbrød +10 kr. pr. smørrebrød