- Slider med “rejecocktail”. Håndpillede rejer
med Grey Goose & fermenteret peber, salat
med ciffonade af hjertesalat, grøn asparges
& dildmarineret dehydreret tomat &
AKTUEL dressing. - Rødbederimmet laks med sesam, wasabi
& yuzu creme. - Charcuteri fra Bertel x Museth med
vesterhavsost & grøn tomatmarmelade. - Confiteret due alá Waldorf i rede af kartoffel.
- Tournedos rossini alá AKTUEL, skiver af
oksemørbrad med foie gras mousse.
Tilsmagt med madeira toppet med
Baerii caviar. - Mangopassionsbar på krokant bund med
hvid chokolade & lakridstopping.
Inkl. brød & smør.
ℹ️ Der kan IKKE ikke bestilles andet take away sammen med nytårstapas.
ℹ️ Minimum 2 kuverter
ℹ️ Der kan kun bestilles lige antal
Afhentning:
Afhentning på AKTUEL Budolfi plads.